officework

Amiben segíteni

tudunk...

Online adminisztráció

Nincs idő a hatalmas mennyiségű adat adminisztrációjára, a közösségi oldalak kezelésére, az állandó posztolásra és jelenlétre a neten? Excelben jönnek az árajánlatok, és te elveszel a táblázatokban ezzel elveszítve egy-egy jó lehetőséget? Ezen készségek megléte elengedhetetlen feltétele egy vállalkozás sikeres működtetésének, azonban egy cégvezetőnek mindene van, csak ideje nincs. Ilyenkor nagy segítség egy asszisztens. Azonban különböző okok miatt nem minden cég életébe fér bele egy alkalmazott. Ilyenkor lép közbe a csapatunk. Ma már mindent feladatot ki lehet szervezni. Ha már úszol a munkában, a közösségi oldalaidat is régen frissítetted és jól jönne, egy segítség akkor lépj velünk kapcsolatba, beszéljük meg, hogyan tudunk segíteni.

Statisztikák, riportok

Értékesítési riportok: Ha nem tudod, kik az ideális vásárlóid, melyik marketingcsatornád hatékony vagy mely értékesítőid teljesítenek jól, az idődet és a pénzedet vesztegeted azzal, hogy a kevésbé eredményeseknek is ugyanakkora figyelmet szentelsz, mint amelyekből céged bevétele származik. A fentieket persze nem elég megtippelni, tényekre van szükség.

Ideális vevő: Sokkal nagyobb értékesítési hatékonyságot érhetnél el, ha nem töltenéd időd nagy részét olyan érdeklődőkkel, akik a végén sosem vásárolnak semmit, és helyettük inkább a valódi vevőkkel foglalkozhatnál. Ráadásul, a folyamatos sikertelenség értékesítőid motivációját is romba döntheti, és már azokat az ügyfeleket sem tudják olyan hatékonyan kezelni, akikben valódi lehetőségek rejlenek. Ne pazarold a saját idődet, derítsd ki érdeklődőiről már a legelején, érdemes-e egyáltalán foglalkozni velük! Persze, ezt ránézésre nem lehet megállapítani valakiről, a statisztikák azonban segítenek.

Az előminősítés előnyei: Ezek lehetnek általános információk (például, hogy termékedet jellemzően férfiak vagy nők, illetve, egy bizonyos korosztály vásárolja), de kifejezetten a cégedre, iparágadra jellemzőek is (például, Te az építőiparban dolgozol, és azt figyeled meg, hogy inkább azokból válik vevő, akiknek több ingatlanuk van, nemcsak egy). Az előminősítés jóvoltából nem pazarolod az idődet azokra, akiknek a végén sosem tudsz értékesíteni semmit, munkatársaidnak sem kell annyit túlóráznia.

Értékesítők teljesítménye: Nemcsak ügyfeleidet, de értékesítőidet is megvizsgálhatod, melyikük hány érdeklődőt és vevőt szerzett egy adott időszakban, vagy, hogy milyen gyorsan dolgoz fel teljesen egy-egy projektet. Kollégáid teljesítményét összehasonlítva könnyedén kioszthatod az évvégi jutalmakat, nem kell attól félned, hogy igazságtalanul jársz el, és így magadra haragítasz egy eredményes munkatársat, aki a sokadik sérelem után otthagyja cégedet, és elmegy dolgozni a konkurenciához.

Marketingcsatornák hatékonysága: Ha nem tudod, melyik marketingcsatornád hozza a valódi vevőket, előfordulhat, hogy rengeteg pénzt dobsz ki olyan reklámokra és hirdetésekre, melyek hatására bár sok érdeklődő árasztja el a céget, a végén csak töredékük vásárol. A statisztikákból kiderítheted, mely csatornák hatékonyak, így anyagi forrásaid átcsoportosításával eredményesebbé teheted marketingedet is.
 

Értékesítési folyamat: Azt is megfigyelheted, ügyfeleid jellemzően mennyi időt töltenek az egyes státuszokban, mielőtt vevővé válnak. Nézd meg, melyik az, amelyikben lényegesen hosszabbat, mint a többiben, vagy amelyikből nagyon kis arányban lépnek tovább a következőbe. E tény ismeretében átgondolhatod az adott státuszban tartózkodó ügyfeleknél jelenleg használt módszereket, automatizmusokat, illetve módosíthatsz rajtuk.

Postai ügyintézés

Postázási, szállítási és adminisztrációs szolgáltatásaink:

 • Postázás

 • Postabontás, iktatás (és különböző részlegekre kézbesítés), a kimenő küldemények összegyűjtése,

 • Csomagok, készpénz átutalási megbízások (postai csekkek), magánjellegű levelek feladása,

 • Levelek nyomtatása, céges boríték készítése, tárolása,

 • Borítékolás,

 • Ajándék küldemények csomagolása, feladása,

 • Adatfeldolgozás, adatrögzítés, nyilvántartások vezetése,

 • Munkaszervezés, tanácsadás,

 • Postázó, adatrögzítő munkakörök feladatainak átvállalása.

Ügyfélkezelés

Ügyfélkezelési szolgáltatásaink

 • Weboldalról beérkező érdeklődések nyomon követését az ajánlatkéréstől a sikeres szerződéskötésig.

 • Elutasított ajánlatok alapján, érdeklődők időzített visszakeresésének a lehetősége. 

 • Kiadott ajánlatok, szerződések, számlázások adminisztrálása. .

 • Előfizetési díjak és számlázási esedékességek automatikus figyelése. 

 • Jogosultságkezelés.

 • Teljes ügyfélélettartam nyomon követés. 

 • Statisztikák generálása. 

 • Naptár funkció. 

 • Foglalások kezelése. 

Közösségi média

Hirdesd vállalkozásod az interneten. Több száz, több ezer olyan ember hall rólad, akik vásárlóid lehetnek. Újból és újból megszólítjuk a potenciális vevőt, amíg nem vásárol!  Asszisztenseinkre bízhatod az oldalaid módosítását, szöveged átírását, helyesírás ellenőrzést, képek cseréjét, árak módosítását, stb.

Posztolás közösségi médiára. Lehet szó bejegyzés ötletek kigondolásáról, megírásáról, képszerkesztésről. A jóváhagyásod után pedig a kiposztolásáról.

Hírlevél írás, formázás
Blogcikk írás / formázás és feltöltés
Webshop karbantartás
Termékek feltöltése, törlése, módosítása, készletek frissítése
Kommentek moderálása
Legyen szó blogról, FB csoportról, vagy Youtube csatornáról, a kulturált kommentek érdekében szükség lehet moderálásra.

Google marketing

Teljes körű hirdetési fiók kezelés, hirdetések elkészítése és folyamatos optimalizálása.

Honlap készítés

Professzionális modern weboldalakat készítünk egyedi igények szerint. Rövid határidővel, kreatív megoldásokkal.

Webshop kezelés

Teljes körű webáruház adminisztrációt végzünk: termékfeltöltés, termék fotózás rendelés kezelés, ügyfélkapcsolat.

Kapcsolat

Professzionális Virtuális Iroda

Tel.: +36 30 167 2755

info.specialistak(@)gmail.com

© Minden jog fenntartva | Specialistak.hu

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now